5.0

gebaseerd op 47 reviews

Pascale

De huidspecialiste is heel professioneel! Heel rustige en persoonlijke aanpak. Persoonlijke analyse van mijn huid en persoonlijk advies. Na de behandeling zag mijn huid er ook veel beter en stralend uit. Ook een goede uitleg en persoonlijk vrijblijvend advies over de producten. Een hele rustige relax sfeer, stress verdwijnt meteen. Verwarmde ligstoel ook en mooi interieur. Rustige relaxte atmosfeer. Een aanrader!

Silke

Altijd een heerlijke ervaring. Ik kom er altijd heel relaxt buiten na een zalige massage en een toffe babbel! Echt genieten! 👍🏻

Cindy

Eindelijk eens op de nieuwe locatie geraakt: aan te bevelen!! Heel aangenaam en rustig kader. En ik heb weer een zalig babyvelleke 😍 Merci om me zo goed te soigneren!!

Anastazia

Was fantastisch👌🏻

Rozanne

Ge wel dig!
Honderd kilo lichter, letterlijk en figuurlijk.
Totaal ontspannen bed in.
Dankbaar!

Bieke

Altijd zalig ontspannen bij Stephanie! Ik heb de laatste tijd veel huidproblemen en ze heeft dit met veel zorg behandeld. De lukami producten ruiken ook echt heerlijk! Mijn huid voelt weer super zacht aan.

Yana

Altijd genieten bij Stephanie. Leuk babbeltje en altijd de verzorging op maat van je huid op dat moment😊! Aanrader om je me-time momentje te hebben!

Bianca

Zeer fijne behandeling, heel ontspannend en professioneel uitgevoerd. Ik kom zeker nog terug!

Tisha

De behandeling was zo zo zo ontspannend. Je weet echt met was je bezig bent en waarover je spreekt. Bedankt voor de goede uitleg, de tips en tricks!!

Caroline

Rustgevende locatie, zachte fijne handen, natuurlijke producten en een persoonlijke touch. Kortom, een heerlijk verwenmoment !